Vanaf 1 Januari bij Huidverzorging “Annet”, DÉESSE LED Therapie Masker

Het DÉESSE LED Therapie Masker bevat maar liefst 495 LED lampjes en maakt gebruik van drie verschillende golflengtes, ieder met haar specifieke behandelindicaties. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

3 VERSCHILLENDE GOLFLENGTES

415nm – Blauw Licht
Het blauwe licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte wordt ingezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen. Ook na een peeling is het blauwe licht aan te bevelen.

630nm – Rood Licht
Rood licht komt wat dieper in de huid en werkt huid verbeterend. Deze golflengte stimuleert de productie van de fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

830nm – Onzichtbaar licht
Deze nm dringt tot een diepte van 30-40 mm door. Deze golflengte zorgt voor herstellende energie en een verbeterde doorbloeding, waardoor ontstekingsprocessen worden geremd en wondgenezing wordt bevordert.

RESULTATEN:
– Bevordert de collageenproductie
– Bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken
– Bevordert natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
– Verbetert huidstevigheid en elasticiteit
– Reduceert rimpels
– Vermindert hyperpigmentatie
– Bevordert de wondheling
– Bevordert de lokale bloedsomloop