Producten

Piroche producten bevatten waardevolle actieve natuurlijke ingrediënten, die de huid intensief verzorgen en de huid een gezonde, stralende en frisse teint geven.

Piroche
Dag en nacht creme’s voor alle huidtypes zoals, vochtarme huid, acne huid couperose huid, gevoelige huid, verslapte huid enz. Reinigingsproducten, maskers, peeling, ampullen voor extra verzorging voor de veeleisende huid. Lichaamsverzorging zoals bodycrème , handcrème, voetencrème , crème voor vermoeide benen, cellulitis producten. Balneo cosmetica: direct na het eerste bad bemerkt u de versterkende, krachtige, ontslakkende en ontspannende werking van onze badoliën . Heeft u geen bad dan kunt u deze heerlijke badoliën ook als voetenbad gebruiken wat een vergelijkbare werking heeft. Daarnaast hebben we om het plaatje compleet te maken onze reeks haarverzorgingsproducten.

Orthica
Door onze drukke maatschappij hebben maar weinig mensen een uitgebalanceerd voedingspatroon. Stress, onregelmatig eten, ouderdom en luchtvervuiling zijn slechts enkele factoren die dit allemaal kunnen beïnvloeden. Dan is het verstandig om te kiezen voor een goede aanvulling. Orthica ontwikkelt uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase in het leven ook, wel een steuntje kan gebruiken. Goede uitgebalanceerde voeding helpt u niet alleen om vandaag fit te zijn maar ook in de toekomst gezond te blijven. Orthica maakt gebruik van hypo-allergene grondstoffen en geeft op de verpakking aan wanneer een supplement gegarandeerd vrij is van gist, sacharose, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen. Met de voedingssupplementen van Orthica weet u dat u kiest voor kwaliteit.

Piroche